TO TETTE OG EN BADEHETTE.

 Trisesongen ble sparket i gang på Hvaler for 2 helger siden. Litt spontant fikk jeg tak i en ledig billett til sprinten. Hvaler er et vakkert sted, været var nydelig og arrangmentet par preg av lavterskel og lave skuldre.  Bilde fra Hoppestadlekene. Foto: Morten Berg

 

 

 

 Jeg var ikke særlig stresset før start, men gledet meg ti l å komme i gang. Temperaturen i vannet var behagelig og starten på svømmingen var rolig og fin. Ikke spesielt mye kaving. Det føltes som om det gikk fryktelig sakte, og ble stadig møtt av folk som feilnavigerte og svømte xtremt skjevt. Jeg måtte gi dem et puff  for å ikke svømme over de. Følelsen jeg hadde av at det gikk seint var tydeligvis ikke korrekt, for aldri har jeg svømt bedre i følge klokka mi. 

 

jeg smilte inn i T1, hvor jeg gledet meg til å komme ut på sykkel. Det var litt stressende i skiftesonen, for en stakkars unggutt rett ved siden av meg hadde 2 voksne på sidelinjen som korrigerrte han og pratet til han mens han prøvde å skifte så raskt som mulig. (jeg hadde klikka!!!)  Skiftesonen på Hvaler er sjarmernde intim(les: smal) og laaaang. Men kom meg da tilslutt gjennom.  

 

Sykkeletappen gikk ikke super fort. Jeg har syklet altfor lite og mangler punch i beina, men det gikk helt greit. Kom meg til T2 til en ok- tid.   Løpeetappen gikk bedre enn forventet. Det er ganske kuppert løype og med 24 grader og stekende sol, så var det overraskende at jeg klarte å holde tempoet oppe. Jeg fikk faktisk opp farten og spurtslo ei i min klasse slik at jeg endte opp som nr 6 i min klasse.  I mål ble møtt av guttene mine som heiet meg i mål og hadde goodiebag i gave.. Lykke :):)   

 

Helga etter ventet KON-TRI i Larvik. Denne har jeg vært med de 2 forrige årene og er alltid god stemning i larvik under kon-tri. I år var sykkeltraseen helt ny, noe som virkelig var nødvendig.  Det blåste skikkelig i Larvik denne lørdagen så det var mange spente fjes å se på startstreken. Jeg liker litt rufsete forhold i sjøen, selv om jeg ikke er noen god svømmer.  Svømmeetappen gikk fint, ca 2 min bak det jeg hadde sett for meg, men forholdene må ta skylden for det.  Var passe rask i skiftesonen, og kom meg ut på sykkel. Fortsatt mangler sykkelformen og jeg fikk ikke roen i motvinden. Jeg jobbet med frevensen, men fikk ikke opp farten. Sykkeltraseen var fin den, men Fru Tveten var nok litt deffensiv her, pulsklokken bekrefter dette ;)  Inn i T2 var fokuset på å være så rask som mulig, men når jeg henger sykkelen på feil sted og må flytte den, da går det ikke særlig fort?.   Løping er jeg happy med. Jeg jobbet så godt jeg kunne og DET er faktisk godt nok!!  Endte opp med en 2 plass i min klasse og nr 5 totalt. ( av damene)  Nå hører det til sannheten at oppmøte ikke var så stort (eller bra) som det pleier, men det får så være ;)   Xtra moro var det at verdens beste Beate tok 2 plassen blandt damene!!! Spreking!!

Dagen etter Kon-tri syklet jeg ned til hytta etter nattevakt og fikk et par rolige dager der med familien, før jeg syklet hjem i igjen i dag. 200 etterlengtede km på sykkelen hjelper hvertfall litt på sykkelformen.  

Ny tur venter i morgen, da med verdens beste gutt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits