Opplevelser i fleng!

 

Å være i bevegelse er fint,enten det er fort eller sakte. Noen ganger løper eller sykler jeg hardt, men for det meste er det kosetur. det viktigste for meg er selve gleden av bevegelse.  Lykke er å gjøre det som gjør en glad :D ?.alene eller med andre?..

I år ble bryllupsdagen feiret med langtur på sykkel og kake. Perfekt!

 

 


OW sesongen er i gang :)  Å svømme med gode venner er ikke bare moro, men gir også en trygghetsfølelse :) Takknemlig!
Noen ganger må man kjenne på melkesyre og høy puls, i år har jeg endelig fått tilbake gleden over de harde øktene, det vil kreve mye for å øke terskelfarten igjen, men liker det ;) 

 

Så hva har jeg gjort i år da??.

 

Våren 2017 har vært flott på alle måter, også på opplevelsesfronten.  Det startet med tur til Glittersjå fjellgård i Jotunheimen med abracadabra cyclewear, som var helt magisk og riktig trivelig.  

Noen dager etter reiste Vetle og jeg til Danmark på treningsleir. det var virkelig kjekt, selv om været bar preg av vinter og iskald nedbør. Å sykle med Vetle gir meg stor glede, vi har nå hatt utallige treningsturer sammen :)  

Jeg hadde også planlagt en treningsleir i Kroatia, som av ulike grunner ble gjennomført i ensom majestet. Jeg grudde meg litt på forhånd, spesielt å sykle langt alene siden  jeg ikke eier retningssans og frykten for å havne på avveie var stor, men det viste seg å være frykt uten rot i virkeligheten for jeg koste meg både på løpeturene og under syklingen.  Litt dårlig vær, mye regn og sterk vind gjorde turen noen mer ensformig, men fikk en fin uke selvom.  

Konkurranser har det vært lite av, men har deltatt på Riska trail run, som er et 38 km løp med intet mindre enn 2000 hm. Det var et utrolig krevende, vått, bratt og MORSOMT løp.  Dit skal jeg deffinitivt tilbake neste år :)  

Jeg fikk meg også med meg en skikkelig kul utfordring gitt av meg selv i helgen. Jeg startet med 3.8 km svøm på torsdag, syklet 180 km på fredag og avsluttet med en offisielll maraton : nestenmidtsommer maraton fra Sandvika til Ski.   Det gikk fint, selv om løpeturen bar preg av tunge bein, men det var jeg klar over på forhåd og tok hensyn med tanke på tid og hastighet. beina taklet utfordringen bra, og det er fint å vite. 

 Til helgen starter trisesongen med sprinten på Hvaler tri, det blir superstas :D  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits